Swiftwater Scholar saiki kasedhiya

Swiftwater Scholar® minangka pengalaman masterclass unik kanggo teknisi nylametake banyu banjir sing wis ana kanggo nggawa dheweke menyang tingkat sabanjure liwat program intensif sing nyakup macem-macem teori lan praktik pelajaran kontemporer.

Ngluwihi dadi teknisi, dadi sarjana!

Anyar kanggo 2024!

Swiftwater Scholar® minangka pengalaman masterclass unik kanggo teknisi penyelamat banjir sing ana kanggo njupuk menyang tingkat sabanjure liwat program intensif sing nyakup macem-macem teori lan praktik pelajaran kontemporer kalebu paling ora enem modul pangembangan profesional ing ngisor iki:

  1. Recovery awak Swiftwater (Spesialis Recovery banyu Swift)
  2. Sistem tali mikro kanggo nylametake banyu banjir nggunakake Teufelberger TecReep
  3. Alat penilaian risiko ECHO lan aplikasi seluler
  4. Targeted Incident Planning System (TIPS).) kanggo kedadeyan banjir
  5. Captive Bolt Line Throwing (C-BOLT) sistem
  6. Manajemen operasi penyelamatan banjir
  7. Operasi nylametake kewan sajrone operasi banjir.
  8. Teknik nylametake banyu Swift saka kendaraan (SRTV®)
  9. Simulasi prentah kedadeyan kasunyatan virtual
  10. Spesialis Swiftwater breathing apparatus (SWBA®).
    1. Prasyarat: Uga kudu nyilem medis sajrone nem sasi sadurunge; lan ISO 24801-1 (sertifikasi penyelam sing diawasi) kayata PADI Scuba Diver utawa sertifikasi sing luwih dhuwur; lan mlebu nyilem ing 6 sasi mesthi.
  11. Swiftwater breathing apparatus (SWBA®) Instruktur
    1. Mbutuhake completion of SWBA®) Specialist
  12. AQUA-EYE AI ngaktifake operasi sistem sonar ing jero banyu kanggo lokasi awak

Dikembangake dening Dr Steve Glassey, program kepemilikan iki eksklusif kanggo Penyedhiya Pelatihan Akreditasi Global PSI lan dikirim sacara internasional ing format pembelajaran campuran sing kalebu kegiatan penilaian online, lokakarya lan pasca-kursus.


Pra-requisites:

peserta kudu nyekel sertifikat teknisi penyelamat banyu banjir sing diakoni lan saiki, ing kondisi fisik sing apik, lan yakin bisa nglangi ing aliran Kelas III (Kelas 3).

Sertifikasi teknisi penyelamat banyu banjir sing diakoni kalebu PSI Global, IPSQA, NFPA, DEFRA, PUASAR002, SRT1 lsp. PSI nduweni hak kanggo nemtokake pangenalan kasebut. 

Disaranake (nanging ora penting) supaya peserta uga nyekel:

  • Bantuan Pisanan Lanjut / Responder Medis Darurat utawa luwih dhuwur
  • Sistem Manajemen Insiden (eg NIMS, ICS, GSB, AIIMS, CIMS, ISO dll) sertifikasi utawa pengalaman
  • Sertifikasi utawa pengalaman extrication kendaraan bermotor

Target pirsawan:

Kursus iki cocog kanggo pimpinan tim, penasihat teknis, ahli subjek, instruktur saka unit sipil lan militer sing ngupaya pangembangan profesional sing tantangan akademis lan praktis.

Duration:

Kursus kasebut biasane diwulang kanthi 24-30 jam sinau online kanthi mandiri, diikuti nganti Workshop pasuryan 5-7 dina (sesi praktis, diskusi, ceramah, lan kegiatan berbasis tim). Peserta uga kerja bareng kanggo menehi presentasi utawa kegiatan minangka bagean saka sinau kanca sing difasilitasi. Dina-dina lokakarya sing diperpanjang umume kanggo program iki (yaiku kegiatan sore). Penjadwalan topik ing program gumantung saka fasilitas, cuaca lan variabel liyane.

Esai utawa laporan cekak uga kudu diajukake sajrone 90 dina bengkel kanggo ngrampungake syarat Swiftwater Scholar®.

Certification:

Peserta sing kasil ngrampungake kabeh syarat kursus (belajar online, lokakarya, esai / laporan pasca kursus) bakal ditanggepi sertifikat rampung kanggo Swiftwater Scholar® lan bisa uga nyebutake awake dhewe. Koin tantangan Swiftwater Scholar® uga ditanggepi kanggo kabeh peserta sing nyukupi syarat kehadiran program kasebut. Sertifikasi kanggo SWBA® lan SRTV® uga bisa ditanggepi yen kalebu. Pilihan IPSQA Assessment uga kasedhiya (POA) kanggo ditambahake sadurunge program.

Ngendi kursus SRTV® kita dipasang ing program Swiftwater Scholar, kita uga bisa nawakake Akses RPL kanggo PUASAR001 lan PUASAR002 ing kemitraan karo Group314 (biaya tambahan ditrapake).

Lokasi: 

Kursus iki bisa dikirim sacara global, ing lokasi sing cocog karo klien lan syarat kursus kalebu Auckland (NZL), Shannon (NZL), Al Ain (UAE). Situs improvisasi liyane uga bisa dirembug.

Swiftwater Scholar, SRTV, SWBA minangka merek dagang kadhaptar saka Steve Glassey.