Sugeng rawuh Institut Keamanan Umum

PSI nyedhiyakake layanan ing saindenging jagad babagan analisis forensik keamanan umum, konsultasi, riset, pendhidhikan lan pelatihan. Nggunakake jaringan konsultan ahli global kita bisa ngatasi proyek kanggo njamin respon sing luwih efektif kanggo tantangan keamanan umum sesuk saka manajemen bencana nganti nylametake teknis.

(liyane ...)

Read More

LAYANAN kita

Gambar Icon Play Video

fokus

Swiftwater Breathing Apparatus

PSI wis dadi pionir SWBA® , sistem kerja sing aman anyar sing disetel kanggo ngrevolusi cara kita nglindhungi penyelamat banjir lan banjir.

(liyane ...)

Read More

News Latest

Gambar Icon Play Video
  • Jul 18
  • 0

Studi Banjir Edgecumbe anyar diterbitake

Universitas Otago anyar sinau babagan pengalaman responder menyang Banjir Edgecumbe 2017 sing saiki diterbitake ing MDPI Animals. (liyane ...)

Read More
  • Jul 12
  • 0

Panaliten anyar nuduhake yen Kiwi pengin kewan luwih dilindhungi ing reformasi hukum bencana

Siaran Pers: Publikasi artikel "Ora Ana Kewan Ditinggalake" nyorot sukses kampanye lan kabutuhan legislatif ing mangsa ngarep.

(liyane ...)

Read More
Gambar Icon Play Video
  • Jun 19
  • 0

Tiger SWBA: game changer!

Sistem Tiger Swiftwater Breathing Apparatus (SWBA) anyar disetel kanggo njupuk banyu banjir menyang tingkat sabanjure ing safety operator. (liyane ...)

Read More

KONTAK KAMI