Sugeng rawuh Institut Keamanan Umum

PSI nyedhiyakake layanan ing saindenging jagad babagan analisis forensik keamanan umum, konsultasi, riset, pendhidhikan lan pelatihan. Nggunakake jaringan konsultan ahli global kita bisa ngatasi proyek kanggo njamin respon sing luwih efektif kanggo tantangan keamanan umum sesuk saka manajemen bencana nganti nylametake teknis.

(liyane ...)

Read More

LAYANAN kita

fokus

Pelatihan Keslametan Banjir

Yen sampeyan duwe buruh sing kerja utawa nyopir ing kali, blumbang, kanal utawa saluran banyu liyane, apa sampeyan wis cukup nindakake kewajiban kanggo nglindhungi dheweke miturut hukum kesehatan lan safety?

Kita nyedhiyakake pelatihan safety banyu sing disesuaikan kanthi akreditasi International Technical Rescue Association.

(liyane ...)

Read More

News Latest

  • Dec 12
  • 0

Kursus Online Multi-Lingual Banjir & Swiftwater Saiki Gratis

Kabeh kursus online kita saiki multi-basa nggunakake GTranslate. Platform sing kuat iki nggunakake terjemahan mesin saraf kanggo nyedhiyakake kualitas terjemahan tingkat manungsa. Read More

  • Jan 31
  • 0

Bengkel Instruktur Penyelamat Kendaraan Swiftwater

Public Safety Institute kanthi bungah ngumumake Workshop Instructor Rescue Vehicle Rescue ITRA Swiftwater sing bakal dianakake tanggal 10-14 Juni 2020 ing Mangahao Whitewater Park, Shannon, Selandia Baru. Read More

  • Dec 16
  • 0

Telpon kanggo aplikasi Sponsor Internasional

Yen sampeyan minangka organisasi ing njaba Selandia Baru lan Australia, PSI saiki ngupaya registrasi kapentingan kanggo mbantu organisasi sing kurang sumber daya kanggo ngembangake kapasitas nylametake banjir negarane. Read More

KONTAK KAMI

    en English
    X