Sugeng rawuh Institut Keamanan Umum

PSI nyedhiyakake layanan ing saindenging jagad babagan analisis forensik keamanan umum, konsultasi, riset, pendhidhikan lan pelatihan. Nggunakake jaringan konsultan ahli global kita bisa ngatasi proyek kanggo njamin respon sing luwih efektif kanggo tantangan keamanan umum sesuk saka manajemen bencana nganti nylametake teknis.

(liyane ...)

Read More

LAYANAN kita

fokus

Pelatihan Keslametan Banjir

Yen sampeyan duwe buruh sing kerja utawa nyopir ing kali, blumbang, kanal utawa saluran banyu liyane, apa sampeyan wis cukup nindakake kewajiban kanggo nglindhungi dheweke miturut hukum kesehatan lan safety?

Kita nyedhiyakake pelatihan safety banyu sing disesuaikan kanthi akreditasi Asosiasi Penyelamat Teknis Internasional.

(liyane ...)

Read More

News Latest

  • Sep 26
  • 0

Pemikiran anyar dibutuhake kanggo nyuda korban jiwa kendaraan sing ana gandhengane karo banjir

Steve Glassey nyerat artikel pendapat LinkedIn babagan carane kita kudu mikir maneh carane ngurangi korban jiwa kendaraan sing gegandhengan karo banjir. Read More

  • Sep 15
  • 0

Kursus upgrade SRTV kanggo responden banyu banjir ing Wero

Teka ing Selandia Baru ing 2023 lan tindakake SRTV®, program penyelamat kendaraan banyu banjir sing paling lengkap ing pasar.

Read More
  • Sep 15
  • 0

Tulung kita mbangun kapasitas nylametake banjir ing Fiji

Saiki kita njaluk dhukungan kanggo mbantu kita nggarap layanan darurat Fiji lokal lan LSM kanggo mbangun tim penyelamat banjir sing pisanan. Read More

KONTAK KAMI

    en English
    X