Mire se erdhet ne Instituti i Sigurisë Publike

PSI ofron shërbime në mbarë botën në analizat mjekoligjore të sigurisë publike, konsulencën, kërkimin, edukimin dhe trajnimin. Duke përdorur rrjetin tonë global të konsulentëve ekspertë, ne mund të trajtojmë projekte për të siguruar një përgjigje më efektive ndaj sfidave të sigurisë publike të së nesërmes, nga menaxhimi i fatkeqësive deri te shpëtimi teknik.

(më shumë)

Lexo më shumë

SHËRBIMET TONA

Fokus

Trajnim për Sigurinë nga Përmbytjet

Nëse keni punëtorë që punojnë ose lëvizin rreth lumenjve, pellgjeve, kanaleve ose rrugëve të tjera ujore, a i keni përmbushur mjaftueshëm detyrimet tuaja për t'i mbrojtur ata sipas ligjit të shëndetit dhe sigurisë?

Ne ofrojmë trajnime të personalizuara për sigurinë e ujit të akredituar me Shoqata Ndërkombëtare e Shpëtimit Teknik.

(më shumë)

Lexo më shumë

Lajmet e fundit

  • dhjetor 12
  • 0

Kurse shumëgjuhëshe në internet Flood & Swiftwater tani falas

Të gjitha kurset tona online tani janë shumëgjuhëshe duke përdorur GTranslate. Kjo platformë e fuqishme përdor përkthime të makinerive nervore për të ofruar cilësi përkthimi në nivel njerëzor. Lexo më shumë

  • Jan 31
  • 0

Punëtoria e instruktorëve të shpëtimit të automjeteve Swiftwater

Instituti i Sigurisë Publike ka kënaqësinë të njoftojë se është punëtoria inauguruese e Instruktorëve të Shpëtimit të Automjeteve ITRA Swiftwater që do të mbahet nga 10-14 qershor 2020 në Mangahao Whitewater Park, Shannon, Zelanda e Re. Lexo më shumë

  • dhjetor 16
  • 0

Thirrje për aplikime për sponsorizim ndërkombëtar

Nëse jeni një organizatë jashtë Zelandës së Re dhe Australisë, PSI tani po kërkon regjistrime me interes për të ndihmuar një organizatë me burime të pamjaftueshme për të zhvilluar kapacitetin e vendit të tyre për shpëtimin nga përmbytjet. Lexo më shumë

NA KONTAKTONI

    en English
    X