Wilujeng sumping di Institute Kasalametan Umum

PSI nyayogikeun jasa di sakumna dunya dina analisa forensik kaamanan umum, konsultasi, panalungtikan, pendidikan sareng pelatihan. Nganggo jaringan konsultan ahli global urang, urang tiasa narékahan proyék pikeun mastikeun réspon anu langkung épéktip pikeun tantangan kaamanan umum énjing tina manajemén bencana dugi ka nyalametkeun téknis.

(Tambih deui…)

Maca deui

ladenan urang

Focus

Pelatihan Kasalametan Banjir

Upami anjeun ngagaduhan pagawé anu damel atanapi nyetir ngurilingan walungan, balong, kanal atanapi saluran cai sanés, naha anjeun parantos nyumponan kawajiban anjeun pikeun ngajagaan aranjeunna dina hukum kaséhatan sareng kaamanan?

Kami nyayogikeun pelatihan kaamanan cai khusus anu akreditasi sareng Asosiasi Téknis Nyalametkeun Internasional.

(Tambih deui…)

Maca deui

Bérita paling énggal

  • Nov 29
  • 0

Kursus Manajemén Bencana Sato Anyar online

Kursus online anyar ngeunaan manajemén bencana sato ayeuna sayogi sareng gratis dugi ka akhir taun. Dirancang ku ahli manajemén bencana sato internasional Steve Glassey, kursus lima jam nyayogikeun dasar anu kuat dina konsép konci anu lumaku pikeun layanan darurat, hewan sareng

Maca deui
  • Sep 26
  • 0

Pamikiran anyar diperlukeun pikeun mitigate fatalities kandaraan patali banjir

Steve Glassey nyerat hiji artikel opini LinkedIn ngeunaan kumaha urang kudu rethink kumaha urang mitigate fatalities wahana patali banjir. Maca deui

  • Sep 15
  • 0

Kursus pamutahiran SRTV pikeun responders cai caah di Wero

Datangna ka Selandia Anyar di 2023 sareng ngalaksanakeun SRTV®, program nyalametkeun kendaraan cai banjir anu paling komprehensif di pasar.

Maca deui

TAROS KAMI

    en English
    X