Wilujeng sumping di Institute Kasalametan Umum

PSI nyayogikeun jasa di sakumna dunya dina analisa forensik kaamanan umum, konsultasi, panalungtikan, pendidikan sareng pelatihan. Nganggo jaringan konsultan ahli global urang, urang tiasa narékahan proyék pikeun mastikeun réspon anu langkung épéktip pikeun tantangan kaamanan umum énjing tina manajemén bencana dugi ka nyalametkeun téknis.

(Tambih deui…)

Maca deui

ladenan urang

Focus

Pelatihan Kasalametan Banjir

Upami anjeun ngagaduhan pagawé anu damel atanapi nyetir ngurilingan walungan, balong, kanal atanapi saluran cai sanés, naha anjeun parantos nyumponan kawajiban anjeun pikeun ngajagaan aranjeunna dina hukum kaséhatan sareng kaamanan?

Kami nyayogikeun pelatihan kaamanan cai khusus anu akreditasi sareng Asosiasi Téknis Nyalametkeun Internasional.

(Tambih deui…)

Maca deui

Bérita paling énggal

  • Dec 12
  • 0

Kursus-kursus Caah Multi-Lingual & Swiftwater Online Ayeuna Gratis

Sadaya kursus online kami ayeuna multi-basa nganggo GTranslate. Platform anu kuat ieu ngagunakeun tarjamahan mesin saraf pikeun nyayogikeun kualitas tarjamahan tingkat manusa. Maca deui

  • Jan 31
  • 0

Bengkel Instruktur Nyalametkeun Kendaraan Swiftwater

Institut Kasalametan Umum ngabagéakeun ngumumkeun éta ITRA Swiftwater Vehicle Rescue Instructor Workshop perdana anu bakal dilaksanakeun 10-14 Juni 2020 di Mangahao Whitewater Park, Shannon, Selandia Baru. Maca deui

  • Dec 16
  • 0

Nelepon pikeun aplikasi Sponsor Internasional

Upami anjeun organisasi di luar Selandia Anyar sareng Australia, PSI ayeuna milarian pendaptaran anu dipikaresep pikeun ngabantosan organisasi anu kurang sumber daya pikeun ngembangkeun kapasitas nyalametkeun banjir di nagarana. Maca deui

TAROS KAMI

    en English
    X