Добредојдовте во Институт за јавна безбедност

PSI обезбедува услуги ширум светот за форензичка анализа, консултантски услуги, истражување, образование и обука за јавна безбедност. Користејќи ја нашата глобална мрежа на стручни консултанти, можеме да се справиме со проекти за да обезбедиме поефективен одговор на утрешните предизвици за јавна безбедност, од управување со катастрофи до техничко спасување.

(повеќе…)

Прочитај повеќе

НАШИТЕ УСЛУГИ

Фокус

Обука за безбедност од поплави

Ако имате работници кои работат или возат околу реки, бари, канали или други водни патишта, дали доволно сте ги исполниле обврските да ги заштитите според законот за здравје и безбедност?

Обезбедуваме приспособена обука за безбедност на вода акредитирана со Меѓународно друштво за спасување.

(повеќе…)

Прочитај повеќе

Најнови вести

  • декември 12
  • 0

Онлајн повеќејазични курсеви за Flood & Swiftwater сега бесплатно

Сите наши онлајн курсеви сега се повеќејазични со помош на GTranslate. Оваа моќна платформа користи невронски машински преводи за да обезбеди квалитет на превод на човечко ниво. Прочитај повеќе

  • Јан 31
  • 0

Работилница за инструктори за спасување возила Swiftwater

Институтот за јавна безбедност со задоволство објавува дека е инаугуративна работилница за инструктори за спасување возила со брзи води ITRA што ќе се одржи од 10 до 14 јуни 2020 година во Вајтводниот парк Мангахао, Шенон, Нов Зеланд. Прочитај повеќе

  • декември 16
  • 0

Повици за апликации за меѓународни спонзорства

Ако сте организација надвор од Нов Зеланд и Австралија, PSI сега бара регистрации од интерес за да и помогне на организацијата со недоволно ресурси да го развие капацитетот на нивната земја за спасување од поплави. Прочитај повеќе

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

    en English
    X